Khutbah Jum’at : Menerangkan Tentang Shalat

KHUTBAH JUMAT BAHASA JAWA TENTANG SHOLAT

Khutbah 1 : Tentang Kewajiban Sholat Untuk Orang Islam Poro sederek sedoyo kaum muslimin Rahimakumullah,Panjenengan sedoyo samio ajrih dumateng Gusti Allah kanthi Ajrih ingkang saestu. Lan sami netepano agama islam, lan saestunipun rohmat, pitulung soho kasih sayangipun gusti Allah tansah dipun paringaken dumateng kawulo-kawulonipun ingkang sami ajrih dumateng Gusti Allah, Lan sami dipun paringaken dumateng … Baca Selengkapnya Khutbah Jum’at : Menerangkan Tentang Shalat